nieuwe ronde, nieuwe kansen

Kasper uit De Bachelorette doet weer mee aan datingprogramma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre FourieKasper uit De Bachelorette doet weer mee aan datingprogramma
RTL

Kasper Paalman (26) wist met zijn Twentse accent helaas niet het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren, maar de hunk uit 'De Bachelorette' heeft de liefde nog niet afgeschreven en doet opnieuw een poging in een speciale editie van 'First Dates'.

"Ik ben te zien in First Dates VIP"

Ondanks de teleurstellende uitkomst van de eerste VIP-editie, durven weer een handje BN'er het aan om te daten voor heel Nederland. Eerder konden we al bekendmaken dat Irene van de Laar, Frits Huffnagel, Jasmine Sendar, Johan Vlemmix en Maria Tailor op zoek gaan naar de liefde, maar ook Kasper van De Bachelorette is te zien in de populaire datingshow. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt op zijn Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren
Lees ook

Hoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren

Ter gelegenheid van Valentijnsdag gingen eerder dit jaar Giel Beelen, Mike de Boer, Sipke Jan Bousema, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck op blind date. Giel Beelen was na het programma enkele maanden samen met zijn date en ook Sipke Jan had nog een tijdje contact met zijn match, maar helaas was de liefde slechts van korte duur. 

De aflevering met Kasper is op 8 november te zien, naast de reguliere afleveringen. Ook op 15 en 22 november stellen de BN'er hun hart open.

Lees meer over
De Bachelorette