BN'er klaar mee

BN'ers reageren verbijsterd op toespraak van Trump

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© ANPBN'ers reageren verbijsterd op toespraak van Trump
RTL

Niet alleen in de Verenigde Staten is er gekeken naar de toespraak die Donald Trump gaf vanuit het Witte Huis, ook in Nederland bleven mensen wakker om te horen wat de Amerikaanse president te melden had. Op Twitter reageerden BN'ers op de uitspraken van Trump.

"Ik kan niet wachten op het moment dat ie dat podium niet meer tot zijn beschikking heeft"

"Ik kan niet wachten op het moment dat ie dat podium niet meer tot zijn beschikking heeft," schreef Georgina Verbaan. Humberto Tan twitterde: "Wow, deze Amerikaanse president heeft een soort Calimero complex."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

BN'ers blijven wakker voor Amerikaanse verkiezingen
Lees ook

BN'ers blijven wakker voor Amerikaanse verkiezingen

Erik van Muiswinkel keek met verbazing en afschuw naar het schouwspel op tv. "Er staat hier een wereldleider met enorme scheppen zijn eigen graf te graven. Depressieve klaagzang over nul komma niks. De komende twee maanden worden very scary. Ik voel me als Dorus die moet blijven luisteren naar Poesie Mauw. En net als toen zal ook dit filmpje wereldgeschiedenis worden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roel van Velzen liet weten: "Hij denkt dit allemaal echt is, dat is het enge." En volgens Maurice Wijnen 'is dit de meest vreemde presidentiële speech ooit'.

Trump herhaalde in zijn toespraak de beschuldigingen van verkiezingsfraude aan het adres van de Democraten, zonder dat hij daar enig bewijs voor heeft. Volgens hem wordt opponent Joe Biden geholpen door de media en de grote techbedrijven die veel geld doneren. Ook hiervoor droeg hij geen bewijs aan.

De strijd tussen Trump en Biden is nog altijd onbeslist. Michiel Vos legt uit waarom de uitslag zolang op zich laat wachten.