not impressed

Jim Bakkum niet blij na interview: 'Ik zou dit nooit zeggen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum niet blij na interview: 'Ik zou dit nooit zeggen'
RTL

Jim Bakkum (33) verscheen vanochtend in het nieuws met verschillende uitspraken uit een interview dat hij gaf aan 'De Telegraaf'. Daarin zou hij onder meer hebben gezegd dat hij graag eens een uitstapje zou maken naar een ander genre dan de romantische komedie. Tegenover RTL Boulevard laat hij echter weten dat de uitspraken in het artikel niet helemaal overeenkomen met de werkelijkheid.

"Allemaal uitspraken die ik nooit zou doen"

Als de bioscopen in Nederland na de huidige coronamaatregelen weer open mogen, gaat komende maand de derde film van het jaar met Jim in de hoofdrol in première. Hij was eerder te zien in Onze Jongens in Miami en Casanova's, de release van Zwaar Verliefd 2 staat vooralsnog gepland voor half december. In het interview zou Jim hebben gezegd nu ook wel eens toe te zijn aan iets anders dan een romantische komedie, bijvoorbeeld een 'dramaserie of ’serieuze’ film', zo schreef de krant. Klopt niks van, aldus Jim.

Tegen RTL Boulevard verklaart hij: "Het zijn niet mijn woorden en bijna dat hele stuk bestaat uit de woorden van de journalist. Ik heb een interview gedaan en moest voor 11.00 uur gisterochtend mijn correcties doorgeven. Heb ik gedaan, alleen zijn die in de spam terecht gekomen. Toen ik het las, zag ik allemaal uitspraken die ik nooit zou doen."

Jim Bakkum over Idols-periode: 'Heel wat gekke dingen gebeurd'
Lees ook

Jim Bakkum over Idols-periode: 'Heel wat gekke dingen gebeurd'

"We hebben het er wel over gehad dat ik de komende tijd ga oriënteren op eventuele andere genres, maar dat had niks te maken met het feit dat ik romantische komedies niks vind", vervolgt Jim. "Ik ben superdankbaar voor alle rollen, maar ik denk ook dat het goed is om verder te kijken naar andere soorten genres." En dat betekent zeker niet dat we hem straks nooit meer in een romantische komedie kunnen bewonderen. "Ik ben de eerste die zegt dat ik romantische komedies superleuk vind om te doen."

Op zijn Instagram Stories geeft Jim enkele voorbeelden van onwaarheden in het betreffende artikel.

© Instagram Jim Bakkum
© Instagram Jim Bakkum
© Instagram Jim Bakkum
© Instagram Jim Bakkum

Onlangs sprak RTL Boulevard Jim vlak na het afronden van de opnames van Zwaar Verliefd 2.

Lees meer over
Jim Bakkum