kopen, kopen, niet kijken

Kopen zonder Kijken-fan? Australische versie is nóg dramatischer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandKopen zonder Kijken-fan? Australische versie is nóg dramatischer
RTL

Iedere week is het genieten als Martijn Krabbé (52) en zijn team aan de slag gaan in 'Kopen zonder Kijken'. Iedere week zien meer dan een miljoen kijkers hoe de makers van het programma van een bouwval een droompaleis (het liefst een jaren 30-woning mét uitbouw en visgraat vloer) maken. Maar wist je ook al dat er een Australische versie van het programma is?

Als je alle afleveringen van de Nederlandse versie al hebt gezien, kun je dus ongegeneerd doorgaan met de Australische variant. Down under hebben namelijk zes koppels zich aangemeld om te kopen zonder daadwerkelijk te kijken. Ook daar zetten een makelaar, aannemer en stylist alles op alles om de kritische koppels te voorzien van hun droomhuis. 

Kopen Zonder Kijken-stel is dolblij met prachtige transformatie
Lees ook

Kopen Zonder Kijken-stel is dolblij met prachtige transformatie

Het levert bijzondere televisie op, want nergens in de huizenmarkt zo krap als in het zonovergoten Australië. Een geschikt huis vinden? Da's tegenwoordig onmogelijk. Als je denkt dat Bob het in Nederland al krap heeft met zijn verbouw-budget, moet je de Australische Kopen zonder Kijken eens zien. De wanhopige koppels hebben nul uitzicht op een huis in het land en roepen daarom de hulp van de experts Shaynna, Richard en Marshall in.

Kopen zonder Kijken Australië is vanaf nu te zien op Videoland. 

Ondertussen is het Nederlandse seizoen nog volop aan de gang. Deze week was te zien hoe een koppel walgt van de afschuwelijk oude badkamer in hun nieuwe woning.

Lees meer over
Martijn KrabbéVideoland