Bas smitfluencer

Bas Smit haalt ruim €35.000 op voor beroofd echtpaar uit Gouda

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBas Smit haalt ruim €35.000 op voor beroofd echtpaar uit Gouda
RTL

Bas Smit weet niet alleen hoe hij gigantische bedragen moet ophalen voor het goede doel, maar ook voor Nederlanders. Nadat het oudere echtpaar Fred (86) en Corrie (82) in hun slaap op gruwelijke wijze zijn beroofd, springt Bas in de bres en begint hij een succesvolle doneeractie.

"Daarnaast hadden ze €1500 gespaard voor hun 60-jarig jubileum komend jaar, weg!"

De laatste cijfers liegen er niet om: volgens Bas is er namelijk meer dan €35.000 opgehaald voor het koppel uit zijn geboortestad Gouda. 'Lieve Corrie (82) & Fred (86) uit Gouda zijn onlangs tijdens hun slaap beroofd van allemaal persoonlijke dierbare spullen waaronder hun lintje van de koningin 🤬😢 Daarnaast hadden ze €1500 gespaard voor hun 60-jarig jubileum komend jaar, weg! Zo laf en walgelijk!'

Hij nodigde Fred en Corrie uit in zijn tuin - lees: hysterisch kerstdorp - voor een verzorgde brunch en een optreden, waarna hij tegen hun zin in een linkje deelde met zijn volgers waar zij een donatie konden achterlaten voor het stel. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicolette schaamt zich voor gênante outfit van liefje Bas Smit
Lees ook

Nicolette schaamt zich voor gênante outfit van liefje Bas Smit

'Echt geweldig, gun deze geweldige mensen de wereld ❤️En wellicht kan de burgermeester van Gouda achter de lintjes aan 😉Maar mensen blijf ajb van andermans spullen af. Leven lang voor gewerkt en zoveel emotie. Heeft zoveel impact', eindigt Bas zijn bericht.

Corrie lijkt ondanks de traumatische gebeurtenis nog te kunnen lachen. "Lig nog te gieren van het lachen... Aan het einde zegt Corrie: “De deur staat altijd open, ons adres is ....” Was een grapje van Corrie hoor, inmiddels deur op slot en zwaar beveiligd."

Met deze goede daad heeft Bas het ongetwijfeld weer goedgemaakt met zijn vrouw Nicolette. Zij was dit weekend witheet nadat haar man hun dochters mee naar de kapper had genomen en hen een roze kapsel liet aanmeten. 

Lees meer over
Bas Smit