PLAATJE DRAAIEN

Bibi over Het Perfecte Plaatje: 'Het zat constant in m'n hoofd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBibi over Het Perfecte Plaatje: 'Het zat constant in m'n hoofd'
RTL

Bibi Breijman (29) werd gisteravond gekroond tot winnaar van het programma 'Het Perfecte Plaatje'. Daarmee voegt de vlogger zich bij een bijzonder rijtje winnaars: Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland. In 'Beau' was Bibi gisteren te gast om te praten over het programma.

"Het is hartstikke leuk"

In de talkshow was Bibi te gast samen met mede-finalist Stefano Keizers en presentator Tijl Beckand. Het drietal praatte onder andere over wat het programma nou tot zo'n groot succes maakt, gezien de goede kijkcijfers. "Het is een programma waarbij beroep wordt gedaan op creativiteit van mensen", vertelt Tijl. "En de kandidaten worden ook nog eens fysiek op de proef gesteld." 

Ook is het zo dat de kandidaten voor een vrij lange periode bezig met het programma. "Soms kreeg je pas twee weken na het inleveren van een foto pas de uitslag. Dan was ik er constant mee bezig", legt Bibi uit.

Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020
Lees ook

Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020

Nu Bibi het programma heeft gewonnen, verschijnen haar foto's binnenkort in National Geographic. Maar blijft Bibi nu doorgaan met fotograferen? "Het is hartstikke leuk. Ik vind dat iedereen het moet doen", vertelt ze. Maar toch zijn er twijfels. "Ik wil ook niet andere mensen in de weg lopen ermee, maar ik ga het zeker blijven doen."

Het hele fragment uit Beau zie je hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bibi BreijmanHet Perfecte Plaatje