tand des tijds

Zoontje Chantal Janzen vindt haar lijken op oude vrouw uit Titanic

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/20th Century FoxZoontje Chantal Janzen vindt haar lijken op oude vrouw uit Titanic
RTL

Bobby (2) heeft zijn lolbroek aangetrokken voor de feestdagen. Het zoontje van Chantal Janzen (41) kon het niet laten om zijn moeder te vergelijken met de stokoude vrouw die in 'Titanic' te zien is en dat leidt tot enige ergernis bij de presentatrice.

"Dit is toch andere koek"

Chantal krijgt het flink te verduren thuis. Haar zoontjes James en Bobby keken de filmklassieker Titanic en toen viel het haar 2-jarige spruit op dat ze wel heel veel weg heeft van de vrouw die de oude Rose speelt in de film. Ze vertelt op Instagram dat haar jongste 'even mee' keek, de oude dame zag en 'Mama!' uitriep. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Chantal. 'Ok, ik heb een make-uploze dag, maar dit is toch andere koek.'

Chantal Janzen op Instagram© Instagram @chantaljanzen.official
Chantal Janzen op Instagram

Ze besluit er dan maar een positieve draai aan te geven. 'Hmm, oké. Maar ik heb wel erg goed haar voor een oma, al zeg ik het zelf', schrijft Chantal bij een selfie. Hoeveel invloed zijn opmerking zal hebben op het aantal cadeaus dat de kleine Bobby in ontvangst mag nemen tijdens de kerstviering is nog niet duidelijk.

Hoe oud Bobby ook vindt dat zijn moeder eruitziet, Chantal zal nooit botox gebruiken als het aan haar goede vriend Leco ligt. Hieronder zie je waarom hij er alles aan zal doen om haar bij de spuitjes weg te houden. 

Lees meer over
Chantal JanzenInstagram