mattie patattie

Mattie Valk gaat met volle moed strijd tegen de kilo's aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Mattie Valk gaat met volle moed strijd tegen de kilo's aan
RTL

Mattie Valk (35) heeft zijn goede voornemen voor 2021 al gedeeld. De Qmusic-dj wil de overtollige kilo's vaarwel zeggen en heeft een doel voor zichzelf gesteld: 7% vetpercentage in juli volgend jaar.

"Gaat zo niet lukken”

Het wordt een pittig jaar voor Mattie. De Qmusic-dj wil fitter dan fit worden, laat hij weten in zijn radioshow. Maar niet iedereen heeft er vertrouwen in. "Ik denk nu inmiddels al drie, vier weken geleden heb jij gezegd dat jij op dieet gaat”, vertelt zijn radiocollega Marieke. "Dat jij helemaal droog wil trainen, zoals dat heet in die wereld." Volgens Mattie gaat het al 'supergoed', maar daar denkt zij anders over. "Gister stond jij ook weer taart weg te hakken in de kantine", geint Marieke. 

Marieke geeft collega Mattie toepasselijke naam in telefoon
Lees ook

Marieke geeft collega Mattie toepasselijke naam in telefoon

Daar had Mattie een duidelijke reden voor. "Ik ben gewoon op dat moment heel duidelijk calorieën, eiwitten en mijn koolhydraten aan het tellen. En kennelijk had ik nog ruimte voor een stukje taart", aldus de dj. Dan stelt hij voor een deal te maken met zijn collega's: "Op 1 juli zit ik op 7% vet en ben ik in the best shape I’ve ever been." Marieke ziet het nog niet voor zich. "Gaat zo niet lukken”, giert ze het uit. "Echt wel!" aldus Mattie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marieke moet er zelf niets van weten en is meer dan tevreden met haar lichaam. In de video hieronder geeft ze een krachtig statement over 'te dik zijn'. 

Lees meer over
Mattie ValkMarieke ElsingaFitnessGoede voornemens