geen bridge te ver

Bridget Maasland koopt appartement voor ouders

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland koopt appartement voor ouders
RTL

RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland (46) heeft haar ouders een bijzonder cadeau gedaan. Op een Instagram filmpje is te zien hoe ze hen de sleutels van een appartement overhandigt.

"Droom komt uit"

Zowel Bridget als haar geliefde ouders lijken helemaal in de wolken met het nieuwe optrekje. De presentatrice is dolblij dat ze dit voor hen kan doen. Ze schrijft: 'Droom komt uit, ik heb een appartement voor mijn ouders gekocht!' Haar ouders kunnen overigens nog niet meteen intrekken. Bridget heeft nog grootse plannen met het appartement in Amsterdam voordat het bewoond wordt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Justine Marcella bevrijdt Bridget Maasland na opnames
Lees ook

Justine Marcella bevrijdt Bridget Maasland na opnames

"Kijk eens, voor jullie!" roept Bridget enthousiast in de video. "Jullie eigen huis. Hoe cool is dit? Jongens, we gaan het nog wel even verbouwen, dus jullie kunnen er nog niet gelijk in. Alsjeblieft, dit is voor jullie."

Zo vrolijk als Bridget in de video is, zo serieus was ze onlangs aan de desk van RTL Boulevard. Ze vertelt open over hoe ze al een jaar lang slachtoffer is van online pesten. "Eigenlijk vind ik dat hier iets aan gedaan moet worden."

Lees meer over
Bridget Maasland