minder leuk berichtje

Imen van Love Island zet streep onder vriendschap Raphaëlla

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandnlImen van Love Island zet streep onder vriendschap Raphaëlla
RTL

De vriendschap tussen 'Love Island'-sterren Raphaëlla en Imen heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Nadat eerder Raphie al via social media aangaf niets meer te maken willen hebben met haar voormalige bestie, laat nu ook Imen zich uit over de kwestie.

"Ik heb een hele leuke tijd samen met Raphaëlla gehad in de villa en daar ben ik heel dankbaar voor"

Tijdens een vragenrondje op Instagram laat Imen weten dat ze op het moment geen contact meer heeft met Raphaëlla. 'Net als bij de relaties in de villa, is er bij de vriendschappen ook geen 100% zekerheid dat het erbuiten stand zal houden', schrijft ze bij een foto uit betere tijden.

'Ik heb een hele leuke tijd samen met Raphaëlla gehad in de villa en daar ben ik heel dankbaar voor', vervolgt Imen. Ze wenst haar dan ook het allerbeste.

© Instagram @imendirie

Er ontstond een scheur in hun vriendschap nadat Imen gekoppeld werd aan Mattheüs, de ex van Raphaëlla. Hoewel Raphaëlla eerder aangaf blij voor hen te zijn, kwam ze daar later op terug. Saillant detail: Imen zou wel degelijk een relatie hebben, maar niet met Matthy. 

In de villa was Imen samen met Remco, maar die bleek iedereen te hebben bedrogen. In onderstaande video het hele verhaal.

Lees meer over
Love Island