de grote finale

Dít is de man voor wie Marvin kiest in Prince Charming

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDít is de man voor wie Marvin kiest in Prince Charming
RTL

Al weken speculeren kijkers erop los: voor welke man kiest Marvin in 'Prince Charming'? Vanaf vandaag is de spannende finale eindelijk te zien bij Videoland en weten we wie het hart van de prins heeft weten te veroveren.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

"Ik vind het bijzonder. Ik dacht dat er een andere klik was"

De finale begint met een gezellige groepsdate. Marvin neemt Rick, Ferdi en Marnix mee op pad voor een wandeltocht. De vonken spatten van het scherm, bij de ene man net iets meer dan bij de ander. Niet snel daarna moet Marvin een keuze maken: een van de heren moet de villa verlaten. Hij kiest ervoor om het avontuur met Rick te beëindigen, omdat er te weinig gevoelens waren.

Déze Prince Charming-kandidaten kenden elkaar al vóór de show
Lees ook

Déze Prince Charming-kandidaten kenden elkaar al vóór de show

Dan blijven er nog maar twee heren over. Zij worden allebei uitgenodigd voor nog één ultieme date met Marvin. Ferdi mag mee in de helikopter en Marnix mag mee op de boot. Voor wie Marvin gaat kiezen is nog lastig te voorspellen, want met beide heren heeft hij het uitstekend naar zijn zin.

Dan is het moment suprême daar: in een speciale laatste ceremonie kiest Marvin zijn match. Wordt het boyfriend material Ferdi of de spannende Marnix? De prins staat voor een lastige keuze: "Mijn hoop en droom was om een connectie te vinden. Het goede nieuws is dat ik die connectie heb gevonden, het minder goede nieuws is dat ik die connectie met jullie allebei heb gevonden."

Uiteindelijk besluit Marvin voor Marnix te gaan. "Dit is misschien wel het meest confronterende moment in mijn leven tot nu toe", legt Marvin uit. Ferdi is zichtbaar aangeslagen door de afloop: "Ik vind het bijzonder. Ik dacht dat er een andere klik was."

Volgens Marvin is er in de loop van het programma iets veranderd in zijn zoektocht: "Er is in dit hele avontuur iets in mijzelf ook iets gebeurt, waardoor ik het gevoel heb dat ik ook niet meer nodig heb wat ik voorheen nodig had en dat denk ik meer te vinden in Marnix."

Ferdi voelt 'zich verneukt'. "Wat hij vandaag allemaal heeft gezegd en dat het dan hierop neerkomt, dat kan ik niet met elkaar rijmen."

Marnix is dus degene die zijn stropdas mag inruilen voor een feestelijk strikje. Eind goed, al goed? Volgende week staat er nog een speciale reünie-aflevering op de planning. Dan zien we of Marvin en Marnix nog steeds samen zijn.

In onze online videoserie Date or No Date? gaf afvaller Tim de liefde nog een kans. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Prince CharmingVideoland serie