wie de das past...

Deze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDeze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming
RTL

Niet alleen in Nederland zitten de kijkers aan de Videoland-buis gekluisterd om de avonturen van 'Prince Charming' te volgen, in het buitenland is het programma ook populair. Het programma is in zowel de Verenigde Staten als in Duitsland uitgezonden en brengt twee prachtwinnaars voort.

Zoals fervente aanhangers van het televisieformat weten worden er bij de ceremonie geen rode rozen uitgedeeld, maar zwarte stropdassen. Maar wie o wie hebben Robert Sepúlveda Jr. (de prins op het witte paard uit de VS) en Nicolas Puschmann (Duitsland) gestrikt aan het einde van hun seizoen?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prince Charming-mannen waren jaloers op Tim
Lees ook

Prince Charming-mannen waren jaloers op Tim

Eric Leonardos

Laten we beginnen met de Amerikaanse prins Eric. Zijn deelname heeft hem zeker niet de das omgedaan. De haarstylist uit het zonnige Los Angeles wist uiteindelijk het hart van de felbegeerde vrijgezel Robert te veroveren en kwam als winnaar uit de bus. Hun relatie bleek geen lang leven beschoren. Niet lang nadat de camera's stopten met draaien kondigde Robert aan weer als single door het leven te gaan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lars Tönsfeuerborn

De volgens hemzelf nogal asociale Lars is wel op de socials te vinden, maar waarschijnlijk alleen omdat hij zoveel bekendheid vergaarde door mee te doen aan het liefdesprogramma. Hij verloor zijn hart aan Prince Charming Nicolas en wist tot het allerlaatste moment te blijven. De vonk sprong zelfs zo hard over, dat de twee aankondigden om samen te wonen. Een jaar later, in november 2020, besloot het koppel er toch een punt achter te zetten. 

In de Nederlandse versie van Prince Charming heeft Marvin uit Limburg ook de liefde gevonden. Na weken speculeren is de winnaar eindelijk bekend. Je leest er hier alles over.

In het programma Date or No Date? gaan de afvallers wekelijks op zoek naar een nieuwe liefde. Bekijk hieronder de uitzending met Tim. 

Lees meer over
Prince Charming