met de deur in manson vallen

Nóg een ex van Marilyn Manson doet bizar boekje open

Door ANP/ RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Nóg een ex van Marilyn Manson doet bizar boekje open
RTL

Er is nog een ex van Marilyn Manson (42) die een boekje heeft opengedaan over haar relatie met hem. Jenna Jameson vertelt aan de 'Daily Mail' dat Manson fantaseerde haar levend te verbranden.

"Ik besloot het gelijk af te kappen toen hij over levend verbranden begon"

"We gingen niet lang met elkaar, want ik besloot het gelijk af te kappen toen hij over levend verbranden begon", vertelt de 46-jarige Jenna. Zij en Manson hadden in de jaren 90 een kortstondige relatie. Volgens de pornoster hield hij er op seksueel gebied van om haar te bijten.

Ook management laat Marilyn Manson vallen
Lees ook

Ook management laat Marilyn Manson vallen

Actrice Evan Rachel Wood, de ex-verloofde van de zanger, vertelde maandag op social media jarenlang door hem te zijn misbruikt. Ook andere vrouwen beschuldigen de zanger van seksueel misbruik, onderdrukking en mishandeling.

Zijn management en platenlabel hebben al besloten Manson niet langer te vertegenwoordigen. Ook raakte de excentrieke zanger een acteerklus kwijt en worden scènes uit de serie American Gods geschrapt waarin hij te zien is.

De Amerikaan liet op Instagram weten zich niet te herkennen in de verhalen. 'Mijn werk en leven zijn altijd magneten geweest voor controversie, maar de recente beschuldigingen aan mijn adres zijn ernstige vervormingen van de waarheid. De intieme relaties die ik heb gehad waren altijd wederzijds. Het feit dat anderen er nu voor kiezen om het verleden te verdraaien, en waarom, doet niets af aan dat dit de waarheid is.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.