free Britney

Britney Spears werkt volgens geruchten aan eigen docu

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears werkt volgens geruchten aan eigen docu
RTL

Britney Spears (39) is zelf ook bezig met een documentaire over haar leven en carrière. De zangeres heeft daarvoor de hulp ingeschakeld van een vrouwelijke filmmaker, vertelt een ingewijde aan de 'New York Post'.

"Ze heeft voor het eerst in jaren het gevoel dat mensen aan haar kant staan"

Britney zou gemotiveerd zijn door Framing Britney Spears, de documentaire van de New York Times die vorige week verscheen. De film ging onder meer over haar mentale problemen en het feit dat ze al sinds haar inzinking in 2008 onafgebroken onder toezicht van haar vader staat. Britney zou graag haar kant van het verhaal in een nieuwe documentaire willen belichten.

Ex-man Britney Spears wil zich niet mengen in bonje met vader
Lees ook

Ex-man Britney Spears wil zich niet mengen in bonje met vader

Volgens een ingewijde was het voor Britney erg emotioneel om de film vorige week te zien. "Er zaten stukken in de film die voor haar te moeilijk en emotioneel waren om te kijken - zoals de scènes over de heftigste periodes uit haar leven, het mediacircus en de enorme aandacht voor haar als jonge moeder. Maar ze heeft voor het eerst in jaren het gevoel dat mensen aan haar kant staan en dat het beter gaat worden."

Britney en haar vader zijn verwikkeld in een juridische strijd over het gezag. Zo wil de zangeres dat een onafhankelijk bedrijf verantwoordelijk wordt voor haar zakelijke en persoonlijke beslissingen. Jamie Spears blijft in ieder geval tot september haar curator.

De zangeres kan al jaren rekenen op veel steun van haar fans. Al tijden voeren zij campagne onder de hashtag #FreeBritney. Een paar van deze actievoerders kwamen aan het woord in de documentaire.

Lees meer over
Britney Spears