Sex and the ruzie

Met deze verhaallijn wordt Kim Cattrall uit SATC-reboot geschreven

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMet deze verhaallijn wordt Kim Cattrall uit SATC-reboot geschreven
RTL

Kim Cattrall (64), beter bekend als Samantha in Sex and the City, wordt met een fictieve ruzie uit het vervolg op de serie geschreven. In januari werd bekend dat er een vervolg op de Amerikaanse hitserie zou komen. De actrice heeft het naar verluidt al een tijd flink aan de stok met hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker (55) en heeft daarom geen zin meer in een vervolg. In de serie wordt daarom dezelfde reden aangehaald.

"Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan"

"Mensen komen en gaan, net als in het echte leven", vertelde Casey Bloys, Chief Content Officer bij HBO Max, aan TVLine. "Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan."

In de serie spelen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis nog steeds de rollen van Carrie, Miranda en Charlotte. "Ze proberen een eerlijk verhaal te vertellen over 50-jarige vrouwen in New York", vervolgt Bloys. "Het zou ook een beetje natuurlijk moeten aanvoelen. Vrienden die je op je dertigste had, zijn er soms niet meer als je vijftig bent."

Sarah Jessica Parker gaat Kim Cattrall missen in vervolg SATC
Lees ook

Sarah Jessica Parker gaat Kim Cattrall missen in vervolg SATC

In januari werd bekend dat er een vervolg op de populaire serie komt, genaamd And Just Like That... HBO gaat in eerste instantie 10 afleveringen van 30 minuten maken. De oorspronkelijke serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt. Voor de nieuwe serie krijgen de dames ruim 8 ton per aflevering betaald.

Lees meer over
Kim CattrallSarah Jessica ParkerSex and the City