geen maf idee

Kijkers: 'Danny en broer Lizzy uit MAFS zouden leuk setje vormen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLKijkers: 'Danny en broer Lizzy uit MAFS zouden leuk setje vormen'
RTL

Na hun ongemakkelijke etentje tijdens de huwelijksreis in 'Married At First Sight' ziet menig kijker een beter koppel voor zich dan Danny (40) en Rein (35). De broer van Lizzy (26) zou volgens de kijkers een prima partij zijn voor de Limburgse Danny.

"Die broer van Lizzy lijkt mij een prima match voor Danny"

Door Married At First Sight zijn Danny en Lizzy hechte vrienden geworden. Als het aan de kijkers ligt worden ze binnenkort zelfs familie van elkaar. Mocht het huwelijk met Rein op niets uitdraaien dan zou Lizzy's broer Robbin misschien wel de ideale match zijn, zo luidt de conclusie van sommige kijkers.

Lizzy van Married At First Sight verrast met bijzonder cadeau
Lees ook

Lizzy van Married At First Sight verrast met bijzonder cadeau

Aan de vele kiekjes die de MAFS-kandidaten op social media delen lees je af dat Danny al volledig door de Witloxjes in de familie is opgenomen. De vriendschap die tijdens de opnames is ontstaan, is al zo hecht dat Danny daadwerkelijk onderdeel van het gezin lijkt. En tja, met Lizzy's leuke single broer in huis lijkt één en één al snel twee voor de kijkers.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De eerste ontmoeting tussen de nieuwe BFF's vond plaats tijdens het koppelsweekend. Ondanks dat zij elkaar daar helemaal vonden, hing er tegelijkertijd flink wat spanning in de lucht. Expert Eveline onthult dat het behoorlijk knettert tussen de kandidaten tijdens dit weekend.

Lees meer over
Married at First Sight