baby on board

Ouders Lars uit Married at First Sight zien gezinsuitbreiding wel zitten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOuders Lars uit Married at First Sight zien gezinsuitbreiding wel zitten
RTL

De ouders van Lars (35) uit 'Married At First Sight' zijn in hun nopjes met het werk dat de experts hebben verricht. De vonk tussen hun zoon en Lizzy (26) is tijdens de huwelijksreis overgeslagen en het samenwonen bevalt nog altijd goed. Voor Jon en Jolanda het startsignaal om alvast te beginnen over gezinsuitbreiding.

"Twee leuke kleinkinderen. Die zie ik wel voor me"

Jolanda's droom is uitgekomen door Lars' deelname aan Married At First Sight. De klik met de ouders van Lizzy is er vanaf dag één. "Het zijn heel gezellige Brabantse mensen, net zoals wij", vertelt ze. "Daar hadden we op gehoopt eigenlijk." Ze kan daardoor niet wachten tot de families één worden en hun zoon de volgende stap in zijn leven zet. "Twee leuke kleinkinderen. Die zie ik wel voor me. Meer mag ik niet zeggen. Ik moest m'n mond houden, zei Lars."

Lizzy van Married At First Sight verrast met bijzonder cadeau
Lees ook

Lizzy van Married At First Sight verrast met bijzonder cadeau

Ondanks dat de match tussen Lars en Lizzy een score van 80 procent heeft, zingen er al tijden geruchten over een mogelijke scheiding rond. Op een foto die de Brabantse in oktober op Instagram heeft geplaatst zien we Lizzy's nieuwe appartement in aanbouw én haar hand, zonder trouwring. 

Van de geruchten wil ze niks weten. 'Trouwen met een vreemde betekent nog niet dat we meteen gaan samenwonen. En wie zegt er trouwens dat een vrouw altijd bij de man moet intrekken? Kan toch ook andersom?' luidt haar reactie.

De trouwambtenaren van Married At First Sight hebben een prachtige baan, omdat ze keer op keer op de eerste rij staan als de kandidaten elkaar het ja-woord geven in het programma. Dat betekent overigens niet dat ze altijd vertrouwen hebben in de matches die voor hen staan, vertellen ze in onderstaande video.

Lees meer over
Married at First Sight