Eruit ge(s)temd

Jerrel reageert op exit in Big Brother-huis: 'Niets is wat het lijkt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / Big BrotherJerrel reageert op exit in Big Brother-huis: 'Niets is wat het lijkt'
RTL

Hij zat nog maar twee weken in het 'Big Brother'-huis, maar wist in die korte tijd flink wat rumoer te veroorzaken: de 25-jarige Jerrel. Gisteren werd hij naar huis gestemd. De reden? "Daar ga ik waarschijnlijk later achterkomen", reageert hij nu op zijn vertrek.

"Alles wordt vergroot terwijl je het gewoon als een grapje bedoelde"

"Ik voel me op dit moment opgelucht en blij", begint hij in de video die het programma zojuist online heeft gezet. "Ik ben er tevreden mee. Het voelt niet alsof ik verloren heb. Ik denk dat mensen gestemd hebben om een reden, en die reden..daar ga ik waarschijnlijk later achterkomen." 

Hij zegt 'geen idee' te hebben wat de kijker denkt: "Ik dacht dat ik in het huis wel mee zou krijgen wat de kijker zou zien en horen, maar dat is absoluut niet zo. Ik denk dat niets is wat het lijkt." 

Ruzie Jerrel en Michel zorgt voor ergernis kijkers Big Brother
Lees ook

Ruzie Jerrel en Michel zorgt voor ergernis kijkers Big Brother

Jerrel zorgde de laatste weken voor behoorlijk wat opschudding binnen de groep. Zijn 'gemene' gedrag zorgde zelfs voor een officiële waarschuwing vanuit RTL. Zelf zegt hij daarover: "Ik heb me de eerste week volgens sommigen misdragen. In de tweede week ben ik wel meer mezelf geweest wat betreft het 'rustige', met af en toe een uitspatting. Dat was de 100% Jerrel die je kan en hoort te krijgen in het leven. En die Jerrel is nou eenmaal irritant, lachend, gek, gierend, huilend, alle emoties tegelijk. Alleen daar kunnen sommigen niet tegen."

"Alles wordt vergroot terwijl je het gewoon als een grapje bedoelde", gaat de make-up artiest verder. "Daar had ik het heel moeilijk mee. Dus daar ben ik eigenlijk wel blij om, dat ik die grapjes nu gewoon weer allemaal kan maken."

Hij vertelt dat hij met een hoop levenslessen de deuren van het huis achter zich heeft dichtgetrokken: "Ik was maar twee weken in het huis, maar ze voelden als 2,5 jaar. Ik merkte dat ik te gehaast door het leven ga, en dat het leven te mooi is om zo voorbij te laten gaan." 

Lees meer over
Jerrel