battle of the besties

BFF's Jill en Thomas worden tegen elkaar uitgespeeld in Big Brother

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo CalìBFF's Jill en Thomas worden tegen elkaar uitgespeeld in Big Brother
RTL

De grootste nachtmerrie van 'Big Brother'-maatjes Jill (22) en Thomas (24) is werkelijkheid geworden. Het duo kreeg van hun medebewoners de meeste stemmen en daarom moet één van hen vanavond nog het huis verlaten.

Hoe het spel ook gespeeld wordt, na vanavond moeten de twee vrienden het zonder elkaar doen. Het staat namelijk vast dat één van hen zijn of haar koffers moet pakken. De nominaties hadden voor de Nederlandse studente Jill en de Belgische commercieel adviseur Thomas niet slechter kunnen eindigen. Alle leden van de 'fab five' (Liese, Naomi, Julie, Nick en Michel) besloten de strijd aan te gaan en hen te nomineren.

Jill en Matt uit Big Brother delen bed met elkaar na feestje
Lees ook

Jill en Matt uit Big Brother delen bed met elkaar na feestje

Het nieuws komt zowel bij Jill en Thomas, die soms wel meer dan vrienden leken, hard aan - maar ook bij de kijkers van het programma. Op Twitter heerst dan ook veel ongeloof. Sommige fans roepen zelfs op niet meer te kijken als één van hun favorieten het huis moet verlaten. Anderen denken dat als het voor Thomas einde oefening is, Jill met hem meegaat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij weten wie z'n koffers kan pakken? Kijk dan vanavond naar de liveshow van Big Brother, om 21.30 uur bij RTL 5 en Videoland.

Lees meer over
Big Brother