shout out

Persoonlijke videoboodschap van MAFS-deelnemers? Kan gewoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLPersoonlijke videoboodschap van MAFS-deelnemers? Kan gewoon
RTL

Een felicitatie of beterschapswens van een van de deelnemers van 'Married at First Sight', wie wil dat nou niet? Lars, Lizzy, Rein en Danny verkopen nu hun persoonlijke videoboodschappen via de website 'Shout Out'.

Lars, Lizzy, Danny en Rein zijn dankzij hun deelname aan MAFS in één klap bekende Nederlanders geworden en daarom bieden ze nu hun diensten aan in de vorm van een speciale video. Een boodschap van Rein of Lars kost je 20 euro, een boodschap van Lizzy 25 euro en een boodschap van Danny 30, maar dan krijg je het Limburgse accent er natuurlijk gratis bij.

Lars en Lizzy blikken terug: waar liep het stuk?
Lees ook

Lars en Lizzy blikken terug: waar liep het stuk?

De website Shout Out is een initiatief van soapie Ferri Somogyi; hier kun je een speciale boodschap van een BN'er bestellen. Wat dacht je van een hartelijke felicitatie voor een verjaardag van Marlayne Sahupala? Of een romantische video voor een huwelijk van Emile Ratelband? Of de boodschap van de MAFS-deelnemers veel geluk zal brengen bij bijvoorbeeld een bruiloft is nog maar de vraag, aangezien al hun eigen huwelijken zijn gestrand.

Of de andere deelnemers van MAFS ook video's gaan inspreken is nog even afwachten. Wie elkaar overigens wel weer gesproken hebben, zijn Mick en Daisy. Hun romance eindigde al voor het begon.

Lees meer over
Married at First SightVideoland serie