jokkebrokkoninkrijk

Meghan: 'Koningshuis speelt actieve rol in verspreiden leugens'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan: 'Koningshuis speelt actieve rol in verspreiden leugens'
RTL

Het interview dat prins Harry (36) en Meghan Markle (39) aan Oprah Winfrey (67) hebben gegeven, lijkt een heuse explosie te veroorzaken in het Verenigd Koninkrijk. De tv-special wordt aanstaande zondag pas uitgezonden, maar een nieuwe preview van het gesprek zet alvast de toon.

"We hebben al zoveel verloren"

Nog een paar nachtjes slapen en weten we eindelijk wat Harry en Meghan allemaal exact met Oprah besproken hebben. Dat hun gesprek niet lekker zal vallen bij de koninklijke familie van de prins lijkt onvermijdelijk. In het nieuwste fragment vraagt de talkshowkoningin hoe Meghan denkt dat Buckingham Palace zal reageren op hun verhaal.

Meghan Markle 'verdrietig' dat ze bestempeld wordt als pestkop
Lees ook

Meghan Markle 'verdrietig' dat ze bestempeld wordt als pestkop

"Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al die tijd nog steeds zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen in het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons", reageert zij. "Als we hiermee het risico lopen dingen kwijt te raken... We hebben al zoveel verloren."

Oprah With Meghan and Harry wordt zondagavond uitgezonden in de Verenigde Staten en is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5.

Het interview zal naar alle waarschijnlijkheid grotendeels gaan over hun definitieve vertrek uit het Britse koningshuis. In de video hieronder zie je waarom het geen verrassing is dat Harry en Meghan deze beslissing hebben genomen.

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryOprah WinfreyBritse koningshuisLink in bio