shady

Maker Lucifer komt met nieuwe serie voor Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© John P. Fleenor/NetflixMaker Lucifer komt met nieuwe serie voor Netflix
RTL

Fans van 'Lucifer' hoeven niet in een zwart gat te vallen nu het einde van de succesvolle serie nadert. Showrunner Joe Henderson is voor Netflix namelijk alweer bezig met een nieuw project genaamd 'Shadecraft'.

Shadecraft wordt niet alleen geproduceerd door Joe Henderson, maar ook geschreven. Georgia Lee, die eerder al onderdeel was van het team van onder meer The 100, gaat hem daarbij helpen. Shadecraft is gebaseerd op de gelijknamige comic en volgt de 16-jarige Zadie Lu, die naast de gebruikelijke tienerproblemen bezorgd is over de 'schaduwen' om haar heen. De pilot moet nog geschreven worden, vandaar dat ook de cast nog niet bekend is. 

Riverdale neemt een break: drie maanden niet te zien bij Netflix
Lees ook

Riverdale neemt een break: drie maanden niet te zien bij Netflix

Momenteel is Henderson nog druk bezig met het vijfde seizoen van Lucifer, waarvan het tweede deel 'binnenkort' uitkomt bij Netflix. Een officiële datum is door de streamingdienst nog niet aangekondigd. Ook een zesde seizoen staat op de planning. Helaas zit er een addertje onder het gras: TVLine melde eerder dat het volgende seizoen 'slechts' uit tien afleveringen bestaat. Seizoen vijf telt er in totaal achttien.

Lucifer al helemaal gezien? Wellicht is deze film dan nog iets voor jou. Hij maakte in ieder geval genoeg tongen los...

Lees meer over
Netflix