inpakken, wegwezen

Big Brother stuurt negende inwoner het huis uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo CalìBig Brother stuurt negende inwoner het huis uit
RTL

'Big Brother' blijft de gemoederen bezighouden. Maar liefst de negende inwoner van het realityhuis heeft gister de biezen moeten pakken. Zoey (29), Michel (36) én Jill (22) konden weggestuurd worden, maar slechts eentje is ervandoor... Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Ik neem jullie mee in mijn hart"

De eliminatieronde ging er deze keer iets anders aan toe. De bewoners dachten de touwtjes in handen te hebben, maar in werkelijkheid hadden de kijkers dat. De Big Brother-fans moesten hun keuze maken tussen de Nederlandse Jill en Michel en de Vlaamse Zoey. Het bleef lange tijd spannend, behalve voor Jill. Zij kreeg namelijk als eerste te horen dat ze haar koffers weer kon uitpakken. 

Kijker beslist: deze kandidaten zitten in de Big Brother-gevarenzone
Lees ook

Kijker beslist: deze kandidaten zitten in de Big Brother-gevarenzone

Zoey en Michel moesten met elkaar de confrontatie aangaan. Uiteindelijk was het de Vlaamse Zoey die ten onder ging en haar boeltje moest pakken. "Ik neem jullie mee in mijn hart en hou zo veel van jullie", sprak ze haar Big Brother-huisgenoten toe in een emotionele exit. 

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow Big Brother: Live te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Bij Videoland kan via twee livestreams 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother-huis. Alle reguliere afleveringen en de wekelijkse liveshow zijn ook bij Videoland te zien.

Lees meer over
Big Brother