Yes please do it again

Britney Spears: 'Van mijn moeder moet ik weer gaan zingen'

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears: 'Van mijn moeder moet ik weer gaan zingen'
RTL

Net als talloze fans wacht ook de moeder van Britney Spears (39) met smart op het moment dat de zangeres weer op het podium staat. Lynne Spears stuurde haar dochter daarom een filmpje van een oud optreden, zo valt er te zien op Instagram.

"Ze zei: je zingt nooit meer. Dat moet je weer doen!!!!"

'Mijn moeder stuurde me dit om me eraan te herinneren dat ik kan zingen', schrijft de 39-jarige Britney bij een video die meer dan twintig jaar geleden is opgenomen en die ze zelf nog nooit zou hebben gezien. 'Ze zei: je zingt nooit meer. Dat moet je weer doen!!!!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Britney Spears overweegt serieus interview Oprah Winfrey'
Lees ook

'Britney Spears overweegt serieus interview Oprah Winfrey'

De zangeres heeft in 2018 voor het laatst opgetreden. Enkele maanden later blies Britney haar geplande concertreeks in Las Vegas af en sindsdien heeft ze niet meer op het podium gestaan.

Of Britneys moeder snel haar zin krijgt, is nog maar de vraag. De zangeres, die vanwege een mentale inzinking sinds 2008 onder toezicht van haar vader Jamie staat, wil volgens haar advocaat pas weer optreden als pa Spears haar curator niet meer is. Britney wil graag dat een onafhankelijke partij het curatorschap overneemt. De rechter buigt zich volgende maand opnieuw over de kwestie.

Een tijd geleden kwam de geruchtmakende documentaire over het leven van Britney uit, en die bleef niet onbesproken. Eric de Munck vertelde er bij Boulevard alles over:

Lees meer over
Britney Spears