Married at second sight

Foto: Chantal en Aron uit MAFS hebben elkaar gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Chantal Huf & Aron van 't HulFoto: Chantal en Aron uit MAFS hebben elkaar gevonden
RTL

Chantal Huf, bekend van het voorlaatste seizoen 'Married At First Sight', heeft een nieuwe vriend erbij. En dat is niemand minder dan Aron van 't Hul! Hij was dit voorjaar te zien in dezelfde spraakmakende trouwserie. De twee hebben elkaar nu gevonden, zo lijkt het op Instagram.

"Was een heerlijke wandeling"

Op het sociale medium deelt Chantal een vrolijk kiekje van haar en Aron. 'Was een heerlijke wandeling', laat de realityster weten. Veel volgers reageren enthousiast op de post en sommigen vragen zich zelfs af of de twee een setje zijn. Een vraag die overigens niet zomaar uit de lucht komt vallen, want beiden zijn sinds kort weer single

Kort na de eerste foto heeft Chantal nóg een foto met Aron gedeeld. Deze is alweer van een tijdje geleden, toen het beruchte 'koppelsweekend' werd opgenomen. In de reacties is te zien dat Aron al heeft gereageerd met een hartjesogen-emoji. Word vervolgd!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verliefde Monique uit MAFS laat volgers kennismaken met haar vriend
Lees ook

Verliefde Monique uit MAFS laat volgers kennismaken met haar vriend

Een paar weken geleden werd nog - totaal onverwachts - bekend dat Monique en Aron de scheidingspapieren hebben getekend. Monique heeft inmiddels een nieuwe man aan de haak geslagen en deelde vorige week een eerste liefdesfoto. Haar ex Aron is ondertussen maar wat blij voor het koppel, zo vertelde hij eerder al aan RTL Boulevard.

Lees meer over
Married at First Sight