gevarendriehoek

Kendal staat in Temptation Island USA voor moeilijke keuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island USA/VideolandKendal staat in Temptation Island USA voor moeilijke keuze
RTL

Nu het laatste kampvuur nadert is het tijd voor de koppels van 'Temptation Island USA' om een paar knopen door te hakken. Voordat de deelnemers weer herenigd worden met hun wederheft, is het tijd voor de allesbeslissende laatste date. En die keuze is vooral voor Kendal, die in trek is bij de vrouwtjes, enorm stressvol.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 7.

"Eerst was alleen Erica mijn rivaal en nu ook Nickole?"

Vrijwel direct nadat Kendal zijn vriendin Erica vaarwel kuste, dook hij op de eerste de beste vrijgezel die zich aanbood: Alexcys. Vervolgens nodigde de belhamel óók haar vriendin Nickole uit voor een wilde nacht met hem en Alexcys. Aan die driehoeksverhouding lijkt inmiddels officieel een einde te zijn gekomen, al is er geen twijfel over mogelijk dat Nickole meer wil. Als laatste redmiddel probeert ze dan ook haar gevoelens duidelijk te maken bij Kendal. "Ik wil eerlijk tegen je zijn: ik ben enorm hard voor je gevallen", overvalt ze hem.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chelsea en Blake van Temptation Island USA springen in het diepe
Lees ook

Chelsea en Blake van Temptation Island USA springen in het diepe

Haar concurrente Alexcys voelt de bui al hangen en heeft er niet zoveel zin in om straks, net als zijn vriendin Erica, aan de kant te worden gezet. "Eerst was alleen Erica mijn rivaal en nu ook Nickole?" confronteert ze hem dan ook vlak voor het keuzemoment. "Zij geeft je duidelijk een gevoel dat ik je niet geef (…) Ik zie Nickole nu wel anders, het is geen vriendschap meer."

Echter blijkt al snel dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, want voor zijn laatste date kiest Kendal voor Alexcys. Dat betekent dat Nickole haar koffers mag gaan pakken, al ziet zij het allemaal niet zo somber in. "Ik verwacht binnenkort een sms van Kendal", stelt ze tijdens haar biecht.

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Meer drama? Kijk dan ook Temptation Love Therapy.

Lees meer over
Temptation Island USA