auf tyfen

Bridget enorm afgeknapt op Duitse lover: 'Helemaal klaar mee'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget enorm afgeknapt op Duitse lover: 'Helemaal klaar mee'
RTL

Bridget Maasland (46) vertelt in de derde aflevering van haar podcast 'Bridget and Friends: chickchat' hoe ze onlangs een romance met een Duitse man heeft beëindigd. Er bleek geen greintje romantiek in de man te zitten.

"Hij zei: eigenlijk ben ik altijd een audioboek aan het luisteren tijdens het eten"

"Ik was een tijdje aan het appen met een heel leuke man. Die had ik via zo'n datingsite ontmoet", begint Bridget het verhaal. "Hij woont in Duitsland, dus die heb ik nog nooit gezien. We zaten echt wel een tijdje te appen." Dankzij videobellen had ze deze Duitse lover zelfs al een paar keer via de telefoon gezien. "Toen dacht ik: laat ik iets leuks verzinnen."

Wat Bridget leuk vindt en wat deze man leuk vindt, zijn twee heel verschillende dingen. "Ik had naar hem gestuurd: als je mij je favoriete gerecht doorgeeft, dan haal ik de ingrediënten en dan gaan we samen op FaceTime koken en dat samen opeten." Justine ziet het al voor zich: "Wat romantisch!"

Bridget Maasland over klotejaar: 'Er is nog veel meer gebeurd'
Lees ook

Bridget Maasland over klotejaar: 'Er is nog veel meer gebeurd'

Van dit soort romantiek is de man in kwestie wars. "Weet je wat ik terugkreeg? Hij zei: eigenlijk ben ik altijd een audioboek aan het luisteren tijdens het eten", giert Bridget het uit. Vervolgens serieus: "Justine, even aan jou. Het is echt een leuke man. Met heel leuke hobby's, doet leuke dingen, heeft leuk werk... Mijn leeftijd. Alles was hartstikke leuk. Maar als ik dan met een leuke, romantische geste kom op afstand, dan kom je toch niet met: ik ben naar mijn audioboek aan het luisteren?"

"Auf tyfen", luidt Justines advies. "Hoe heb je gereageerd?" Bridget vertelt dat ze hem aan de kant heeft gezet. "Dat het misschien toch niet zo'n goed idee is. Ben er helemaal klaar mee." Justine denkt er het hare van. "Hij kan dus niet afwijken van zijn gewoonte. Dan heeft hij een prachtige vrouw met wie hij een online date heeft en dan kan hij niet... Nou, dat is hem niet. Die zit helemaal vast in zijn ritueel."

Lees meer over
Bridget MaaslandJustine Marcella