three is a crowd

Kendel van Temptation: 'Trio was alle drama niet waard'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island USA/VideolandKendel van Temptation: 'Trio was alle drama niet waard'
RTL

Kendel en Erica besloten deel te nemen aan 'Temptation Island USA' zonder zichzelf regels op te leggen. Kendel vindt dan ook dat zijn vriendin hem niet kwalijk kan nemen dat hij een connectie aanging met iemand anders. Al denkt zijn vriendin daar héél anders over.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 10.

"Ik hoop dat alles wat je daar gedaan hebt het waard was"

In alweer de tiende aflevering van Temptation Island USA, die vanaf vandaag te zien is bij Videoland, is het tijd voor het gevreesde laatste kampvuur. Kendel, die al snel gevoelens kreeg voor Alexcys en meerdere malen met haar het bed deelde, heeft zijn keuze al gemaakt. "Erica moet met heel wat komen wil onze relatie nog wat worden", spreekt hij zijn gevoelens uit.  Opvallend, want het was namelijk Kendal die de fout in ging. Niet Erica.

Toch ziet hij zijn slipper(tjes) niet als iets verkeerds. "De trio bewees dat ik het avontuur aan wilde gaan", legt hij uit. "Maar het was de drama niet waard."

Gregory en Daryl uit Temptation Island met elkaar op de vuist
Lees ook

Gregory en Daryl uit Temptation Island met elkaar op de vuist

Ondanks dat Kendel dus nog een kleine opening ziet, heeft Erica het hoofdstuk al volledig afgesloten. En ze is meer dan klaar om hem dat te vertellen. "Door jou voelde ik me minderwaardig. Door jou had ik het idee dat ik geen onvoorwaardelijke liefde verdiende. Ik werd onzeker, ik had geen vertrouwen meer in mezelf en ik leer nu dat ik wél op mijn gevoel kan vertrouwen. Ik verdien iemand die onvoorwaardelijk van me houdt. De Erica die hier met jou binnenkwam is een andere dan deze Erica. Ik hoop dat alles wat je daar gedaan hebt het waard was."

Wat haar vooral pijn doet is dat Kendel niet eerst een connectie maakte, maar meteen met de eerste de beste het bed in stapte. "Ik begrijp niet hoe je dat kunt doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In dezelfde aflevering gaan ook Corey en Erin, die wilden groeien als individuen om zo samen sterker het eiland te verlaten, met elkaar de confrontatie aan. Hoewel de hereniging in eerste instantie een beetje ongemakkelijk is, stellen ze zich al snel open. "Ik besef dat ik zoveel pijn heb, zoveel lijd, en dat ik dat op jou afreageer", lucht Erin haar hart. "Ik liet de pijn uit vorige relaties tussen ons komen en ik behandelde je slecht en reageerde me af op jou. Ik dacht dat ik perfect was en zette jou onder druk en ik zie nu in dat dat niet eerlijk was tegenover jou."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel het gesprek de goede kant op gaat, blijft presentator Mark L. Walberg zich zorgen maken als Corey claimt zijn vriendin niet intimiderend te vinden. "Waarom geloof ik je niet?" vraagt Mark zich hardop af. "Ik denk dat als ze boos op jou wordt, ook jij geïntimideerd raakt. Dan doe je alles om het haar naar haar de zin te maken. Maar mijn angst is, omdat ik jullie allebei ken, dat wanneer jullie thuis zijn jij weer tegen hem gaat schreeuwen en hij afstand neemt (…) Als je niet eerlijk bent, dan heb je geen kans."

Ondanks dat ze nog genoeg hebben om aan te werken, besluiten ze samen het eiland te verlaten. "Ik wil mijn verleden loslaten zodat ik er emotioneel ben voor Corey", komt Erin tot de conclusie.

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Meer drama? Kijk dan ook Temptation Love Therapy.

Lees meer over
Temptation Island USA