mama was een klootzak

Roxeanne Hazes: 'Snap nu waarom een relatie hard werken is'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes: 'Snap nu waarom een relatie hard werken is'
RTL

In haar nieuwe column voor 'Viva Mama' brengt Roxeanne Hazes (28) een ode aan haar verloofde Erik Zwennes. Ze doet een boekje open over de periode na de geboorte van zoon Fender (2).

"Ik stortte na alles bijna in elkaar, kon de energie die hij wel had niet vinden en ik had zoveel minder geduld voor een huilende baby dan hij"

Door haar turbulente jeugd vindt de zangeres het niet alleen moeilijk om zichzelf aan iemand te binden, ze kampt ook nog eens met een extreme vorm van verlatingsangst. Het is uiteindelijk Erik die haar leert praten, luisteren en begrijpen. 

"Tot overmaat van ramp lag mijn familie ook nog eens helemaal overhoop én onder een vergrootglas", blikt Roxeanne terug op de moeilijke periode. "Er gebeurde privé zoveel. Ik stortte na alles bijna in elkaar, kon de energie die hij wel had niet vinden en ik had zoveel minder geduld voor een huilende baby dan hij."

Roxeanne over eigen lichaam: 'Je mag er zijn met je dikke tieten'
Lees ook

Roxeanne over eigen lichaam: 'Je mag er zijn met je dikke tieten'

Erik liet zich niet uit het veld slaan en bleef. "Ik snap nu zoveel beter waarom er gezegd wordt dat een 'relatie hard werken is'. Je probeert iemand te helen die gebroken is." Toch kan Roxeanne met volle overtuiging zeggen dat ze na alle relatiebeproevingen nog steeds hartstikke gek op elkaar zijn. "Mijn thuis is het beste plekje op aarde."

Sommige dingen veranderen in ieder geval nooit, zoals het feit dat de familie Hazes nog steeds onder een vergrootglas ligt. Nadat de nieuwste documentaire over André Hazes senior een pijnlijke wending neemt voor Rox omdat er zonder haar toestemming beelden van haar zijn gebruikt, haalt Rachel via social media hard uit naar haar dochter. 

De hele column van Roxeanne lees je nu in Viva Mama.

Lees meer over
Roxeanne HazesErik Zwennes