fantástico!

Aysana verrast Ali B met Spaanse versie van zijn eigen nummer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Voice KidsAysana verrast Ali B met Spaanse versie van zijn eigen nummer
RTL

De 9-jarige 'The Voice Kids'-kandidate Aysana maakt er vrijdagavond een feestje van. Het meisje is half Peruaans en besluit die roots mee te nemen het podium op. Met een vertaling van één van Ali zijn nummers bezorgt ze kippenvel bij, uiteraard, de rapper zelf.

"Je doet een liedje van mij en ik hoop dat je daarmee ook een signaal afgeeft!"

"Ik heb alles met mijn moeder vertaald, dus zing ik het in het Spaans", zegt ze over Ali's liedje 'Ik Huil Alleen Bij Jou'Nadat ze samen met Jamai heeft 'geplankt', een ritueel waar ze rustig van wordt, is ze er helemaal klaar voor om de coaches te overtuigen van haar talent. Inclusief choreografie welteverstaan, want Aysana begint zelfs met een paar ferme dansmoves.

Snelle verrast zijn grote fan in The Voice Kids met spontaan duet
Lees ook

Snelle verrast zijn grote fan in The Voice Kids met spontaan duet

Hoewel Ali uit enthousiasme direct uit z'n stoel springt, heeft hij nog niet door dat het om zijn eigen nummer gaat. Het is Sanne die hem daarop wijst, waarna hij binnen no-time op de rode knop drukt. Ook Sanne volgt snel. "Ik had het idee dat je het wel spannend vond", zegt Ali als het liedje eenmaal is afgelopen. "Je doet een liedje van mij en ik hoop dat je daarmee ook een signaal afgeeft!"

"Señorita, er is wel een beetje werk aan de winkel. Je kan beter en ik ga je daarbij helpen", doet hij een poging het 9-jarige talentje voor zich te winnen. En dat lukt. Het meisje kiest met volle overtuiging voor Ali. "Adios!", roept ze na terwijl ze met winst op zak het podium af loopt. 

Niet voor iedereen wordt helaas gedraaid, maar dat hoeft niet te betekenen dat je er geen succes aan over houdt. Dat liet Duron ons zien:

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Kijk de aflevering hier terug.

Lees meer over
Ali BSanne HansMiss MontrealThe Voice Kids