papa's meisje

Shani uit Ex on the Beach werd opgegeven door haar vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVShani uit Ex on the Beach werd opgegeven door haar vader
RTL

Het is één van de vragen waar veel kijkers van 'Ex on the Beach: Double Dutch' elke week mee zitten: wat zouden de ouders van de kandidaten hiervan vinden? Shani onthult nu dat het haar vaders idee was om mee te doen.

"Ik kreeg gewoon een email dat ik naar de casting moest komen"

Exen, kwartetjes en natuurlijk heel wat ruzies: ook dit seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit weer vol drama. De Vlaamse Shani is vaak het middelpunt van de ruzies en intriges, maar het had niet veel gescheeld of ze was er helemaal niet bij geweest.

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet
Lees ook

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet

In Ex On The Beach: Meekijken Met onthult Shani dat het niet haar eigen idee was om mee te doen. "Shani is de perfecte persoon om dit te doen... Puur drama", vertelt haar vader. "Shani is met drama geboren." Het leek hem dan ook een leuk idee om zijn dochter op te geven voor het nieuwe seizoen.

Shani wist van niks. "Eerst wist ik het gewoon ook helemaal niet. Ik kreeg gewoon een email dat ik naar de casting moest komen. Dus ik dacht: wat is dit nu weer?" Toen haar vader uiteindelijk vertelde dat hij degene was die haar had opgegeven, vond ze dat meteen leuk. 

De moeder van Shani was overigens ook niet op de hoogte van het plan van haar man. "Maar ik ben er wel akkoord mee."

Ex on the Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je ook bij Videoland.

Lees meer over
Ex on the Beach