Atemlos durch das Jahr

'Helene Fischer komt dit jaar nog met nieuw album'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Helene Fischer komt dit jaar nog met nieuw album'
RTL

Goed nieuws voor alle fans van de Duitse popsensatie Helene Fischer (36): ze is druk in de weer met haar nieuwe album en volgens de Duitse website Bunte verschijnt het nog dit jaar!

"De zangeres brengt de laatste weken veel tijd door in Hamburg"

De laatste paar jaar is het opvallend stil gebleven rondom Helene Fischer. Ze trok zich terug om even 'op adem te komen', maar lijkt binnenkort weer een ware comeback te maken. Bunte schrijft namelijk dat ze volop in de weer is met haar nieuwe album: "De zangeres brengt de laatste weken veel tijd door in Hamburg, waar ze werkt aan haar nieuwe album, dat dit jaar nog moet verschijnen."

Haar laatste album genaamd Helene Fischer verscheen alweer vier jaar geleden, in 2017. De plaat bereikte in Duitsland de status van maar liefst vijfvoudig-platinum. 

Helene Fischer genoemd als Duitse songfestivalinzending
Lees ook

Helene Fischer genoemd als Duitse songfestivalinzending

Helene kwam vorig jaar nog volop in het nieuws toen het er even op leek dat ze namens Duitsland zou gaan naar het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Dit werd echter snel ontkracht en niet veel later bleek de zanger Ben Dolic namens de oosterburen te gaan. Door de coronacrisis ging het hele liedjesfestijn echter niet door en dit jaar mocht een nieuwe zanger, Jendrik, naar Rotterdam afreizen voor het songfestival. Uiteindelijk zonder succes, want hij eindigde als 25ste (voorlaatste), met maar drie punten. 

In de video hieronder nog een keer alle hoogtepunten. 

Lees meer over
Helene FischerPopmuziekDuitsland