DOE NIET ZO MAFS

Chantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLChantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk
RTL

We kennen allemaal Chantal nog wel, uit het vijfde seizoen van 'Married at First Sight'. Het is een publiek geheim dat haar huwelijk met Henk op zijn zachtst gezegd geen goed idee was. Inmiddels heeft Chantal de liefde gevonden bij een kandidaat uit het zesde seizoen van de datingshow: Aron. Toch kan de Haagse het niet laten om nog een klein sneertje naar haar ex-man Henk uit te delen.

"Zo kan het dus ook"

Chantal en Henk waren geen match, dat moge duidelijk zijn. Zij vond namelijk dat hij niet hoffelijk genoeg was. Zo wilde Chantal graag dat Henk de deur voor haar openhield, bijvoorbeeld. Henk vond dat ze dat prima zelf kon doen, na één keer de deur openhouden. In Aron heeft Chantal een man gevonden die wél de deur voor haar openhoudt. Foto's daarvan deelt ze op Instagram. 'Zo kan het dus ook', schrijft ze daar gekscherend bij.

Chantal noemt Aron van MAFS haar 'grote liefde'
Lees ook

Chantal noemt Aron van MAFS haar 'grote liefde'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het zesde seizoen van Married at First Sight is geen enkel stel bij elkaar gebleven. Wel zijn een aantal deelnemers inmiddels gelukkig in de liefde, zoals dus Aron. Maar ook Lars, die in de datingshow aan Lizzy werd gekoppeld, heeft inmiddels een nieuwe vlam in zijn leven. Daarover vertelt hij meer in onderstaande video.

Lees meer over
Married at First Sight