ben je serieus?

Dit is waarom Bennifer nu wél kans van slagen heeft

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDit is waarom Bennifer nu wél kans van slagen heeft
RTL

Ze zijn vrijwel dagelijks onderwerp van gesprek: Jennifer Lopez (51) en Ben Affleck (48) die hun relatie een tweede kans geven. Maar in hoeverre heeft het deze keer wel kans van slagen? 'Entertainment Tonight' lijkt het haarfijn te weten.

"Ze zijn beiden hoopvol over hun relatie en stoppen er veel effort in"

De website schrijft dat de twee 'hoopvol' zijn over hun relatie, aldus een bron. "J.Lo en Ben zijn absoluut een koppel en hebben ook al aan hun vrienden verteld dat ze samen zijn. Toen ze elkaar weer tegen het lijf liepen moesten ze nog maar zien of de vonk er nog steeds was, het was namelijk lang geleden. En dat was 'ie, dus gaan ze er beiden vol voor."

Ook Jennifer Lopez sluit langdurige deal met Netflix
Lees ook

Ook Jennifer Lopez sluit langdurige deal met Netflix

'Bennifer', zoals het koppel werd genoemd bij hun eerdere relatie, proberen het sinds kort weer samen. Volgens de bron hebben ze gepraat over waarom het de laatste keer niet is gelukt tussen hen. "Ze zijn beiden hoopvol over hun relatie en stoppen er veel effort in. Ze zijn allebei volwassen geworden en staan op hetzelfde punt in hun leven, waardoor het makkelijk verloopt."

"Jen is opgetogen en vertrouwd Ben. Hij is traditioneler en low-key in zijn waarden en daar houdt Jen van. Ze vindt het leuk dat ze op dates kunnen gaan en plezier kunnen hebben samen. Ze vindt Ben extreem intelligent en dat hij goede input geeft." Terwijl ze dat doet, lijkt het er wel op dat ze hun business- en persoonlijk leven gescheiden houden. Iets dat zij met haar ex A-Rod, ofwel Alex Rodriguez, niet deed, zo schijnt. "Zij waren altijd aan het investeren in elkaar en mixten hun zakelijke leven met hun relatie, en Ben is niet zo." 

"Ze zijn gewoon oprecht aan het genieten van elkaars gezelschap en hebben het leuk samen. Jen support Ben en zijn carrière heel erg, maar ze is ook succesvol en heeft haar eigen leven."

Als je hier nog niet vrolijk van werd, dan word je het wel van de video hieronder. Jen's moeder zingt namelijk vrolijk een moppie mee tijdens één van haar laatste optredens:

Lees meer over
Jennifer LopezBen Affleck