mij niet bellen

Shani kritisch: 'Lesley is gewoon een wandelende soa'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL BoulevardShani kritisch: 'Lesley is gewoon een wandelende soa'
RTL

Niet de Tablet of Terror, maar de Vlaamse Shani werd het meest gevreesd in de villa van 'Ex on the Beach: Double Dutch' dit seizoen. Als bij haar de alarmbellen afgaan slaan werkelijk álle stoppen door. Tijdens de opnames liep het zelfs een keer zó uit de hand tijdens een ruzie met Lesley, dat de beveiliging moest ingrijpen. Nog altijd kan de vrouwelijke Harrie de Dekhengst maar beter uit haar buurt blijven.

"Er zijn maar twee mensen met wie ik écht niet door één deur kan en dat zijn Lesley en Imke"

Dat vertelt Shani in Shots Fired, de online videoserie van RTL Boulevard. Niet alleen in de villa hadden de twee dames zo hun meningsverschillen, ook nu de opnames zijn afgerond botert het nog altijd niet. Waarom niet? "Lesley is gewoon een lopende soa", aldus Shani. "Er zijn maar twee mensen met wie ik écht niet door één deur kan en dat zijn Lesley en Imke. Met de rest ben ik gewoon 'clear'. Maar die twee... daarvoor rinkelt mijn telefoon niet."

Lesley hoeft geen beschuitje te eten met ‘harige’ Hakan
Lees ook

Lesley hoeft geen beschuitje te eten met ‘harige’ Hakan

Sem heeft op haar beurt niet zo'n probleem met Lesley, de twee appen nu zelfs regelmatig. Iets wat Imke niet hoeft te proberen. "Imke en ik, dat is gewoon vuur en olie, dat is gewoon helemaal niets. Foute boel", concludeert Sem. 

Ex on the Beach: Double Dutch zie je terug bij Videoland. Alle afleveringen van Shots Fired vind je hier.

Lees meer over
VideolandMTVEx on the Beach