what a jørney

Jørney van Ex On The Beach is zwanger van ex-liefje Odim

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jur_ney_Jørney van Ex On The Beach is zwanger van ex-liefje Odim
RTL

Jørney van 'Ex On The Beach: Double Dutch' heeft groot nieuws. De roddels gaan al een tijdje rond, maar worden nu bevestigd door de realityster zelf. Ze is zwanger van haar ex-vriend Odim, die ze tijdens het programma heeft leren kennen.

"De reden dat ik het niet heb verteld, is omdat ik in alle rust met Odim wilde nadenken over welke beslissing wij wilden nemen"

In een video op YouTube vertelt Jørney hoe het nu met haar gaat en waarom ze het nieuws geheim heeft gehouden. "Ik ben nu al een tijdje zwanger", bevestigt ze. "De reden dat ik het niet heb verteld, is omdat ik in alle rust met Odim wilde nadenken over welke beslissing wij wilden nemen." Ze hebben ervoor gekozen om het kindje te houden. 

Jørney en Odim van EOTB zijn uit elkaar: 'Komen nooit meer samen'
Lees ook

Jørney en Odim van EOTB zijn uit elkaar: 'Komen nooit meer samen'

Wat de situatie moeilijker maakt is het feit dat de twee ex-geliefden op dit moment geen contact met elkaar hebben en elkaar dus ook niet zien vanwege 'omstandigheden'. "Net als ieder stel hebben wij ook privé-omstandigheden. Wat ik er verder over kwijt wil is dat wij allebei, hoe het ook loopt tussen ons, goede ouders gaan zijn. Ik weet zeker dat ik als moeder heel erg mijn best ga doen. (...) Ik ben ervan overtuigd dat Odim ook z'n best gaat doen."

Hoewel het volgens Jørney echt niet makkelijk zal zijn om weer een relatie te hebben na alles wat er is gebeurd, heeft ze goede hoop voor de toekomst. Als je de geruchten mag geloven is een uit de hand gelopen stapavond de reden voor hun breuk. Odim zou stiekem uit zijn gegaan met andere EOTB-kandidaten, waarna een escort is ingehuurd waar de mannen naar het schijnt allemaal het bed mee hebben gedeeld. 

In RTL Boulevard-serie Shots Fired heeft medekandidaat Lesley nog het een en ander te vertellen over Odim. Zo staat ze niet achter zijn gedwongen vertrek uit de villa tijdens de opnames van het programma. 

Lees meer over
Ex on the Beach