BENNIFER

Jennifer Lopez en Ben Affleck hand in hand gespot in pretpark

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJennifer Lopez en Ben Affleck hand in hand gespot in pretpark
RTL

Jennifer Lopez (51) en Ben Affleck (48) zijn gespot in het Amerikaanse pretpark Universal Studios Hollywood. Dat melden diverse Amerikaanse media. De twee zijn hand in hand vastgelegd door een fotograaf tijdens hun bezoekje.

Er gaan al een tijdje geruchten over een hereniging van Ben en Jennifer, die van 2002 tot 2004 samen waren. De twee laten zelf niets los over een mogelijke herstart van 'Bennifer', zoals het koppel werd genoemd.

Dit is waarom Bennifer nu wél kans van slagen heeft
Lees ook

Dit is waarom Bennifer nu wél kans van slagen heeft

De kinderen uit hun eerdere relaties waren mee op het uitje. Op de foto's staat zowel de tweeling Max en Emme, de kinderen die Jennifer deelt met haar ex-man Marc Anthony, als het 9-jarige zoontje van Ben en zijn ex Jennifer Garner.

De hereniging van de zangeres en de acteur zit er al een tijdje aan te komen. In 2002 waren de twee al verloofd, maar de relatie zou zijn gestrand vanwege de enorme media-aandacht voor het koppel. Jennifer is pas sinds kort weer vrijgezel. In april zag de 'Let's Get Loud'-zangeres haar relatie met haar verloofde Alex Rodriguez stranden.

Lees meer over
Jennifer LopezBen Affleck