mommy on the beach

Jørney doet heftig boekje open over zwangerschap: 'Moest aan infuus'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jurney.hendrikxJørney doet heftig boekje open over zwangerschap: 'Moest aan infuus'
RTL

Er kan even niet in de lampen worden gehangen door Jørney, die als original meedeed aan het zevende seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. De realityster is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Hoewel het met de baby allemaal goed gaat en het kleintje groeit als kool, waren de eerst weken enorm pittig voor de aanstaande moeder. Dat vertelt Jørney aan 'Shownieuws'.

"In het begin moest ik alleen in de ochtend overgeven, maar later ook 's middags en 's nachts"

"Het was een hele heftige periode voor mij. Ik was zo moe en misselijk", vertelt Jørney voor de camera. "In het begin moest ik alleen in de ochtend overgeven, maar later ook 's middags en 's nachts. Het werd steeds erger." Omdat de reality-babe niets binnen kan houden vliegen de kilo's eraf en belandt ze in het ziekenhuis, om aan te sterken. Uiteindelijk ligt ze daar een week aan het infuus. 

Jørney: "Na één dag aan het infuus was ik al een halve kilo aangekomen. Dat ging gelukkig heel snel. Ik merkte dat ik het echt nodig had en voelde me echt weer mens worden."

EOTB-ster Dusty: 'Medekandidaten gooiden met eieren op Lesley'
Lees ook

EOTB-ster Dusty: 'Medekandidaten gooiden met eieren op Lesley'

Niet alleen de zwangerschapskwalen zijn pittig voor Jørney. Ook de vader van haar kindje, met wie ze momenteel geen contact meer heeft vanwege 'omstandigheden', bezorgt haar veel kopzorgen. Waarom de twee uit elkaar zijn is niet precies duidelijk, maar geruchten beweren dat een uit de hand gelopen stapavond de reden voor hun breuk is. Odim zou stiekem uit zijn gegaan met andere EOTB-kandidaten, waarna een escort werd ingehuurd waar de mannen - zo schijnt - allemaal het bed mee zouden hebben gedeeld. 

Waar de mommy to be normaal een sigaretje neemt om stoom af te blazen, is dat nu een absolute no-go. "Dat vond ik wel pittig in het begin en ik werd er echt heel chagrijnig van", aldus de blondine . Haar dokter gaf dan ook het advies niet in één keer cold turkey te stoppen, maar langzaam af te bouwen. "Nu ben ik helemaal gestopt."

Hoewel Jørney het alle weken volhield in de villa van Ex on the Beach, werd Odim eerder naar huis gestuurd. Zijn vertrek kwam als donderslag bij heldere hemel. Niet alleen voor hemzelf, maar ook voor de kijkers en zijn medekandidaten. Sander was degene die de knoop moest doorhakken. Tot op de dag van vandaag heeft hij geen spijt van zijn keuze, zo vertelde hij in Shots Fired.

Lees meer over
Ex on the Beach