De Slimste van Oranje

Eloise van Oranje duikt op in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEloise van Oranje duikt op in De Slimste Mens
RTL

Eloise van Oranje (19) maakt in het aanstaande seizoen van 'De Slimste Mens' haar debuut. Dat doet de 'gravinfluencer' niet als kandidaat, maar als gast.

Eloise, het oudste kleinkind van prinses Beatrix, is namelijk te zien in de ronde Open Deur, waarin bekende Nederlanders de vraag stellen aan de kandidaten van De Slimste Mens. Dat maakt het programma bekend op hun eigen Instagram-kanaal.

Het is niet de eerste keer dat Eloise opduikt in het programma. Ze was eerder namelijk al onderdeel van de spelshow, als vraag. De kandidaten moesten toen vijf antwoorden geven die matchten met het leven van Eloise.

Deze BN'ers doen mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens
Lees ook

Deze BN'ers doen mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel Eloise niet plaatsneemt in een van de drie stoelen, zijn er genoeg andere bekende kandidaten die dit seizoen meedoen. Onder begeleiding van quizmaster Philip Freriks en streng maar rechtvaardig jurylid Maarten van Rossem nemen onder meer Dennis Weening, Marc-Marie Huijbregts, Barbara Barend, Ellen ten Damme, Najib Amhali, Caroline van der Plas en Laurens Dassen plaats in de stoelen. De kandidaten die het seizoen aftrappen zijn Bert Visscher, Daphne Deckers en Sergio Vyent.

RTL Boulevard sprak met een aantal kandidaten die dit seizoen een sprong in het diepe wagen en hun intelligentie laten testen, voor het oog van een miljoenenpubliek. Logischerwijs zijn ze bloednerveus. Ze vertellen erover in onderstaande video.

De Slimste Mens is vanaf maandag 12 juli iedere dag te zien op NPO 2, om 20:30 uur.

Lees meer over
Eloise van OranjeDe Slimste Mens