Beterschap

Donny en Janice allebei besmet met corona: 'Zijn heel moe'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDonny en Janice allebei besmet met corona: 'Zijn heel moe'
RTL

Donny Roelvink (23) en Janice Blok (29) zijn allebei besmet met het coronavirus. Dat laat Janice weten op haar social media. Vooral Donny heeft het flink te pakken.

"Vannacht heeft hij het echt heel zwaar gehad en vanmorgen begon het ook bij mij"

Janice gaf haar duizenden volgers gisteren al een update en dat klonk niet al te best: "Ja, het is dus zo: ik en Donny hebben allebei corona. Vannacht heeft hij het echt heel zwaar gehad en vanmorgen begon het ook bij mij dus toen dacht ik: 'We moeten even testen'". En bij beiden kwam er helaas een negatief resultaat: positief. 

"Dus nu gaan we de quarantaine in en het gaat op zich wel prima. Paracetamolletje en vitamine ingenomen. We liggen op de bank en zijn voornamelijk heel moe. Donny heeft hoofdpijn, ik heb keelpijn, allebei hoesten. Goed voor onszelf zorgen", sluit Janice af. Verder laat ze weten dat ze geen van beiden zijn gevaccineerd en zichzelf ook nog bij de GGD hebben laten testen. 

Donny Roelvink begaat grote fout: 'Janice gaat me vermoorden'
Lees ook

Donny Roelvink begaat grote fout: 'Janice gaat me vermoorden'

Inmiddels gaat het met Donny alweer een stukje beter laat Janice dinsdag weten aan RTL Boulevard. Met haarzelf gaat het helaas even wat minder. "Ik ben echt ziek geworden vandaag helaas", vertelt ze aan ons.

Donny en Janice wonen sinds vorige zomer samen en dat gaat soms nog weleens mis. Zo beging Donny onlangs nog een grote fout toen hij hun tafel wilde schoonmaken. Natuurlijk een heel lief gebaar, maar het eindigde catastrofaal:

Lees meer over
Janice BlokDonny Roelvink