Brincando com Fogo

Too Hot To Handle-fans opgelet: er komt een Braziliaanse versie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nikhol Esteras/NetflixToo Hot To Handle-fans opgelet: er komt een Braziliaanse versie
RTL

Het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van 'Too Hot To Handle' heb je misschien pas net uitgespeeld of Netflix trakteert je op nóg een seizoen. Binnenkort staat 'Too Hot To Handle: Brazil' namelijk op de streamingdienst.

Vanaf 21 juli worden Netflix-gebruikers getrakteerd op gloednieuwe afleveringen van Too Hot To Handle. Of Brincando com Fogo (spelen met vuur), zoals deze versie heet. Deze keer hebben de programmamakers jonge, sexy singles uit Brazilië gecharterd om aan het ultieme liefdesexperiment mee te doen. Met 500.000 real (omgerekend 82.000 euro) op het spel is het maar de vraag of de hitsige kandidaten zichzelf in toom weten te houden of dat het geld binnen de kortste keren de prijzenpot uitvliegt. 

Hoe gaat het nu met de koppels van Too Hot To Handle seizoen 2?
Lees ook

Hoe gaat het nu met de koppels van Too Hot To Handle seizoen 2?

Voor nu moeten fans van het programma het doen met een trailer zonder Engelse ondertiteling. Maar laten we eerlijk zijn: met deze beelden heb je geen ondertiteling nodig om erachter te komen dat de kandidaten een hoop geld gaan verkwisten aan zoenen, vrijen en ongepaste aanrakingen. Ook in deze versie van Too Hot To Handle is Lana, een Braziliaanse weliswaar, van de partij om de singles het vuur aan de schenen te leggen.

Om de hoofdprijs van 500.000 real in de wacht te slepen, moeten de tien vrijgezellen zich aan strenge regels houden. Het is de bedoeling dat ze tijdens de opnames een celibatair bestaan leiden in een paradijselijke 'no-bone zone'. Zoenen, zelfbevrediging en een ander op een seksuele manier aanraken is eveneens ten strengste verboden. Verbreken de kandidaten de regels? Dan verdwijnt er geld uit de pot.

Too Hot To Handle: Brazil is vanaf 21 juli op Netflix te zien. 

Lees meer over
NetflixToo Hot To HandleNetflixserie