B&B VOL ONGEMAK

Roxanne geeft niets vermoedende Jeffrey de bons: 'We levelen niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRoxanne geeft niets vermoedende Jeffrey de bons: 'We levelen niet'
RTL

De 'B&B Vol Liefde'-kijker zag het misschien al een tijdje aankomen, maar Jeffrey zelf nog niet. Hij dacht nog indruk te maken op Roxanne met zijn snelle bolide, maar het mocht niet baten. De brunette stuurt hem naar huis.

"Dat moet je echt niet persoonlijk opvatten"

Waar Mitch en Theun al wat langer bij Roxanne in Roosendaal verblijven en indruk op haar maken door hun handigheid en kunde in het huishouden, lukt het Jeffrey al dagen niet om de vrijgezelle dame ook maar een klein beetje te imponeren. Dat wordt pijnlijk duidelijk tijdens een autoritje dat híj als heel gezellig ervaart, maar zíj juist als ongemakkelijk bestempelt. Daarom besluit Roxanne het beestje bij de naam te noemen en Jeffrey naar huis te sturen.

Roxanne van B&B Vol liefde was al eens eerder op tv te zien
Lees ook

Roxanne van B&B Vol liefde was al eens eerder op tv te zien

Vlak voor het eten neemt ze de tot dan toe niets vermoedende Jeffrey mee naar buiten, onder het mom van de kippen eten geven. "Ik voel geen klik", zegt Roxanne tegen hem. "Dat moet je echt niet persoonlijk opvatten, maar ik denk dat het geen toekomst heeft. Ik vind het heel moeilijk om dit te doen", aldus de B&B-eigenaresse.

Jeffrey zelf vond het lastig om zichzelf volledig te laten zien, ook omdat hij later binnenkwam. "Ik denk in dit geval ook dat het er niet helemaal uit is gekomen." Roxanne vertelt hem dat het autoritje doorslaggevend was. "Toen had ik een momentje waarop ik dacht, het gevoel gaat ook niet meer komen." Gelukkig besluit Jeffrey om nog mee te eten met Roxanne, Mitch en Theun. "Ze heeft het goed aangepakt. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om die boodschap over te brengen", laat hij nog weten. Vervolgens eet het viertal nog gezellig wat met z'n allen, waarna Jeffrey het huis van Roxanne verlaat.

B&B Vol Liefde is deze zomer een ware hit op RTL 4. Veel mensen kijken ernaar en praten erover. Helaas brengt dat ook met zich mee dat sommige kandidaten nogal veel negatieve aandacht krijgen op social media. Vooral Debbie is de klos. In gesprek met RTL Boulevard reageert ze daarop. In de video hieronder zie je er meer over.