Voor het goede doel

MAFS-deelnemers openen veiling en verkopen bruidskleding

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @reinvangastelMAFS-deelnemers openen veiling en verkopen bruidskleding
RTL

'Married at First Sight'-deelnemers Sylvia, Monique, Rein en Bert hebben deze zondag hun langverwachte veiling geopend. Ze verkopen hun bruidskleding die ze hebben gedragen in het populaire datingprogramma en hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor enkele goede doelen.

Zo is op een speciale Instagram-pagina onder andere te zien dat de trouwjurken van Sylvia en Monique geveild worden. Wel moet de bieder hiervoor beginnen met een minimumbedrag van 250 euro. Ook de stropdas van Rein wordt geveild en verder kunnen mensen ook bieden op een reis naar Ibiza of enkele 'collectors items'. 

Wat er verder allemaal nog wordt geveild, is via deze link te zien. De veiling sluit 31 augustus en de hoogste bieder wordt gevraagd het bedrag voor 3 september over te maken. Op 5 september organiseren de realitysterren het evenement 'Dresses4Air', waarbij de kopers hun gekochte item op kunnen halen. De opbrengsten komen onder andere ten goede voor het Longfonds en het Nederlands Astmacentrum Davos. 

Komt het toch weer goed tussen Sylvia en Freddy uit MAFS?
Lees ook

Komt het toch weer goed tussen Sylvia en Freddy uit MAFS?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs deelde Sylvia, ook een van de organisatoren van de veiling, nog slecht nieuws met haar volgers. Na een controle in het ziekenhuis ontdekten doktoren een nieuwe vlek op de longen van Sylvia. In de video hieronder vertelt ze er meer over. 

Lees meer over
Married at First SightVeilingen