loop je nou te fokken

Renée Fokker na Wie is de Mol? amper herkend op straat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRenée Fokker na Wie is de Mol? amper herkend op straat
RTL

Ruim drie miljoen kijkers zagen afgelopen maart hoe Renée Fokker (60) iedereen al die tijd in de maling had genomen als saboteur van het 21ste seizoen van 'Wie is de Mol?'. Haar glansrol leverde haar echter geen extra roem op vertelt ze donderdag in 'De Slimste Mens'. Integendeel: ze werd helemaal niet herkend op straat.

"Nederlanders zijn over het algemeen vrij rustig hoor, die laten je wel met rust"

Waar mening Wie is de Mol-finalist kan rekenen op een reeks extra Instagram-volgers en niet meer normaal over straat kan, ging dat in het geval van Renée even anders. "Het was corona, hè. Het was best wel rustig, want ik had een mondkapje op en het was winter, dus ik had een muts op. Het was heel rustig", legt ze uit als presentator Philip Frederiks er over begint.

Behalve als ze langs een schoolgebouw liep, zo vertelt ze: "Nederlanders zijn over het algemeen vrij rustig hoor, die laten je wel met rust. Maar ineens ben je dan 'Renée' en word je op straat geroepen. Normaal ben ik een rol, maar nu was ik opeens Renée."

Marc-Marie baalt van Slimste Mens: 'Delen van mij eruit geknipt'
Lees ook

Marc-Marie baalt van Slimste Mens: 'Delen van mij eruit geknipt'

Het is uiteindelijk de onwetendheid van Jennie Lena over de Apfelstrudel - die zich vergist en denkt dat het om drank gaat, die ervoor zorgt dat Renée morgen weer bij De Slimste Mens te zien is. Najib Amhali is wederom de slimste van de dag. In RTL Bouelvard vertelde hij eerder dat hij voor zijn deelname slechts één doel had: er niet na de eerste ronde uitvleigen. Nou, dat is gelukt.

Lees meer over
De Slimste MensWie is de Mol?