altijd samen

Ronnie Flex presenteert nieuwe album in de metro

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRonnie Flex presenteert nieuwe album in de metro
RTL

Ronnie Flex (29) heeft een luisterfeestje georganiseerd in een metro. Op Instagram deelt hij beelden van de releaseparty van zijn langverwachte album 'Altijd Samen V1', dat vrijdag uitkomt.

"Ik ben 4 jaar lang op zoek geweest en eigenlijk weet ik niet eens naar wat, want het was altijd daar maar ik kon het niet vinden"

De 29-jarige artiest, bekend van hits als 'Alles Wat Ik Mis' en '501', is dansend te zien in het voertuig. De meeste aanwezigen hebben mondkapjes op. Het is niet duidelijk in welke stad de beelden zijn opgenomen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ronnie Flex helpt Esmée Denters aan muzikale comeback
Lees ook

Ronnie Flex helpt Esmée Denters aan muzikale comeback

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Altijd Samen V1' is het eerste studioalbum van Ronnie Flex sinds 2018, toen bracht hij NORI uit bij het platenlabel Top Notch. Dit voorjaar werd bekend dat de samenwerking tussen dat label en de rapper was verbroken.

Ronnie Flex heeft voor zijn nieuwe album "keihard geknokt", schrijft hij op Instagram. 'Ik ben 4 jaar lang op zoek geweest en eigenlijk weet ik niet eens naar wat, want het was altijd daar maar ik kon het niet vinden.. ik heb slapeloze nachten gehad... dagen achter elkaar in de studio voor me uit gestaard zonder één zin op te nemen.'

Lees meer over
Ronnie Flex