take it or leave it

Temptation Island: Love or Leave trapt af met dubbele aflevering

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenTemptation Island: Love or Leave trapt af met dubbele aflevering
RTL

Aanstaande donderdag gaat het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' van start bij Videoland. Fans van de ultieme relatietest vallen meteen met hun neus in de boter, want de reeks trapt af met een dubbele aflevering. Dubbel genieten dus!

Net als vorig seizoen zijn er geen verleiders, maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een relatie. De Belgische en Nederlandse stellen gaan als het ware 'single' het avontuur aan en krijgen tijdens de dates de kans om diepere connecties met de vrijgezellen aan te gaan, met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden - zowel voor hun partner als zichzelf.

Deze dames veroveren mannenharten in nieuw seizoen Temptation
Lees ook

Deze dames veroveren mannenharten in nieuw seizoen Temptation

Viktor Verhulst en Monica Geuze begeleiden de koppels en volgens Monica wordt het 'absoluut een juicy seizoen', zo vertelde ze eerder in haar Videoland-serie Like Monica. "Je gaat bijna denken 'Temptation, het riedeltje', maar het is nu echt weer wat anders", aldus de presentatrice.  De vorige reeks, waarin enkel Nederlandse koppels en singles te zien waren, presenteerde Monica samen met goede vriend Kaj Gorgels.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus wekelijks te zien bij Videoland

Lees meer over
Temptation Island