guess who's back

De Slimste Mens-kijkers blij met terugkeer Bram 'Bam' Douwes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @deslimstemens_nlDe Slimste Mens-kijkers blij met terugkeer Bram 'Bam' Douwes
RTL

PowNed-verslaggever Bram Douwes (37) mocht eerder dit seizoen al laten zien welke kennis hij in huis heeft en nu is het tijd om in de finaleweek van 'De Slimste Mens' te vlammen. En kijkers zijn dolblij dat Bram - of Bam, zoals Philip Freriks per ongeluk zei - terug is.

"Ik ben in ieder geval blij hem weer te zien"

'Zo leuk dat Bam uh Bram er weer is' en 'Kijk nu al uit naar de reacties op Bram, ik ben in ieder geval blij hem weer te zien' klinkt het onder meer op Twitter. Het was Brams nachtmerrie om De Slimste Mens al na één uitzending te moeten verlaten, maar hij maakte zijn volledige zeven dagen vol en nu is hij terug.

Bram Douwes negeert kritiek Slimste Mens: 'Dit is wie ik ben'
Lees ook

Bram Douwes negeert kritiek Slimste Mens: 'Dit is wie ik ben'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De sfeer zat er gelijk goed in. Zo liet Bram horen hoe het Gronings accent klinkt en ontstond er een kleine politieke discussie tussen Bram en zijn medekandidaat VVD'er Zohair El Yassini.

Toch is niet iedereen fan van Bram, wiens volume toeneemt naarmate zijn enthousiasme groter wordt. "Dat harde praten. Dat is enthousiasme. Of fanatisme (...) Ik nam me écht voor om rustig en mild te zijn, maar het lukt gewoon niet. Als de camera op me gericht is, gaat er een extra knopje aan. Dan komt de drukte naar boven", zei hij onlangs nog in gesprek met AD. "Kennelijk trekken mensen mij slecht. Tja, dit is écht wie ik ben."

Bram werd vandaag de slimste van de dag en dat betekent dat hij ook morgen weer in De Slimste Mens te zien is. Vrijdag is het tijd voor de grote finale.

Lees meer over
De Slimste Mens