MIJ NIET BELLEN

Chateau-kijkers gruwelen van interieur Martien Meiland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 / TalpaChateau-kijkers gruwelen van interieur Martien Meiland
RTL

Martien Meiland (60) heeft wat je noemt een bijzondere smaak. De meubels die de voormalig kasteelheer in zijn huis plaatst, zijn niet voor iedereen. Niet qua prijs, maar ook zeker niet qua smaak, blijkt uit de meest recente aflevering van 'Chateau Meiland'.

"Wat een foeilelijk en onpraktisch huis"

Interieur styling was altijd het vak van Martien, maar vandaag de dag is het zijn hobby. Toch kan hij het niet laten om zijn stijl volledig door te voeren in het huis van Erica en hemzelf. Dat betekent dat in ieder geval dat er een overdaad aan goud aanwezig is in huis: van de accessoires tot aan de bank. Hoewel Martien helemaal weg is van zijn inrichting, denken de kijkers daar een stuk anders over.

'Dat interieur doet gewoon pijn aan mijn ogen', schrijft iemand. Een ander: 'Die inrichting is wel de overtreffende trap van kitsch.' Weer iemand noemt het interieur 'foeilijk' en 'onpraktisch'. 

Verhuizing in Chateau Meiland blijkt totale ravage
Lees ook

Verhuizing in Chateau Meiland blijkt totale ravage

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In Chateau Meiland zien we de populaire familie hun intrek doen in een villa in Noordwijk, maar inmiddels staat het huis alweer te koop. Martien en Erica hebben een ander huis op de kop getikt. Waarom? Dat vertelt Erica in de video hieronder.

Lees meer over
Erica MeilandMartien MeilandMaxime MeilandMontana MeilandChateau Meiland