awkward

LLDL-kandidaat wil geen vriendschap met vrouw: 'Heb ik niks aan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lang Leve De Liefde/KIJKLLDL-kandidaat wil geen vriendschap met vrouw: 'Heb ik niks aan'
RTL

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dat geldt ook voor kandidaten die zich opgeven voor 'Lang Leve De Liefde'. Waar sommige koppels na een aantal dagen tot over hun oren verliefd het huis verlaten, kunnen andere deelnemers niet wachten tot die eerste 24 uur voorbij zijn. Dat geldt ook voor Robert en Bente, die een bijzonder ongemakkelijke date tegemoet gaan.

"Dan zou dat nooit vriendschappelijk zijn"

De 25-jarige Robert heeft zijn toekomst al helemaal uitgestippeld. Hij wil graag voor zijn dertigste een kind, maar ja, daarvoor heeft de beste man wel eerst een leuke vriendin nodig. Huisje-boompje-beestje is erg belangrijk voor hem en dus hoopt hij de vrouw te vinden met wie hij dit kan delen.

Misschien is Bente, ook 25 jaar, wel zijn ideale match. Ze heeft zo'n grote kinderwens dat haar eierstokken al bijna beginnen te rammelen. Op papier lijkt ze een goede partij, maar de vraag is of het in het huis óók klikt. Je kunt misschien wel raden waar dit naartoe gaat. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers LLDL verontwaardigd na uitspraken anti-vaxxer Marion
Lees ook

Kijkers LLDL verontwaardigd na uitspraken anti-vaxxer Marion

Sommige dates zijn een kwestie van aftellen en dat is waar Robert en Bente nu ook over mee kunnen praten. Want man, man, man, deze twee kandidaten lijken na het knip- en plakwerk van de programmamakers geen gesprek op gang kunnen te houden. Hoe weinig gezelligheid ervan afstraalt, zie je in het fragment hierboven.

Het begint al bij binnenkomst, als Robert vertelt dat hij een vriendschap met een meisje niet voor zich ziet. "Dan zou dat nooit vriendschappelijk zijn", zegt hij overtuigd. "Dan heb ik er niks aan." Bente weet niet wat ze hoort. Als er twee uur later nog steeds geen vonk - zelfs geen klik - is, kan het aftellen naar het einde van deze date beginnen. 

Hoe (snel) deze date afloopt, zie je vanavond om 19.00 uur bij SBS6. 

Lees meer over
Lang Leve de Liefde