Temptation disappointed

Temptation Island-kijkers zwaar teleurgesteld door onverwachte cliffhanger

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenTemptation Island-kijkers zwaar teleurgesteld door onverwachte cliffhanger
RTL

De zevende aflevering van het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' staat inmiddels online bij Videoland. Deze keer waren de kijkers na afloop van het programma ietwat teleurgesteld en gingen los op Twitter over het onverwachte einde van de episode, met andere woorden de ‘vreemde’ cliffhanger.

''Stom die cliffhanger in Temptation Island, nu weet je nog niks van dat kampvuur''

Normaliter wordt het programma afgesloten na het kampvuur, waar de koppels worden geconfronteerd met elkaars beelden. Deze keer hebben de programmamakers er een iets andere draai aangegeven. De cliffhanger kwam namelijk al tijdens het kampvuur en daar waren veel kijkers niet van gediend. 

Verschillende fans van de realityshow spraken hun frustratie uit op Twitter. 'Stom die cliffhanger in Temptation Island nu weet je nog niks van dat kampvuur', reageert iemand. Een andere fan tweet: 'Beetje raar dat het kampvuur halverwege wordt afgebroken.'

Bert hakt belangrijke knoop door: 'Temptation-avontuur start nu écht'
Lees ook

Bert hakt belangrijke knoop door: 'Temptation-avontuur start nu écht'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niets nieuws dat een kampvuur wordt onderbroken met een cliffhanger. Dit hebben we namelijk al vaker gezien in Temptation Island USA, waar de Nederlandse versie van de show op gebaseerd is. Ook al zullen de fans daar waarschijnlijk geen genoegen mee nemen. 

Deze week werd bekend dat de voorbereiding van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave alweer in volle gang is. Koppels die mee willen doen kunnen zich alvast aanmelden.

Lees meer over
Temptation Island